Bentley

07 Abril 2021

Vuelta alto precioso.
Gràcies Júlia y Alfons.

Bentley

Què faré sense tu?
Em sento tant buida per dins...
El meu príncep, ell.
Amb tu he après què és l’amor més pur i verdader, fidel, bondadós...
Hem creat un vincle tant fort junts, que mai ho esborrarà res.
Per mi ho has sigut tot, la felicitat dels meus dies al despertar, i la tranquilitat de les meves nits al dormir, saber que estaves al meu costat. 
Sentir-te.  La teva respiració, la teva pell fina, delicada i calenta. Sembla que encara la sento, igual que la teva olor.
Pensar que ja no et tindré, m’horroritza, sé que el temps ho posa tot el seu lloc, però a mi això ara mateix no em consola. No em consola res, perquè ja no ets amb mi. Perquè ja no hi seràs quan entri a casa. Sempre esperant-me amb aquella emoció, ja podia haver tingut un mal dia que només en veure’t m’esborraves qualsevol mal moment, hasta en els teus pitjors moments m’esperaves amb aquella ilusió al arribar. Aquests últims mesos han sigut un regal per nosaltres, has aguantat com un valent, fins l’últim moment. 
Els 6 anys i 4 mesos que hem passat junts, són dels millors moments de la meva vida, i encara ens faltaven uns quants anys junts, però la vida és així, molt egoista.
Sempre he cregut en el destí, i si ens va fer coincidir va ser per algo. I jo ho tinc molt clar, jo et vaig rescatar però sense saber que al mateix moment eres tu que em rescataves a mi. M’has vist començar de 0 i sempre t’has adaptat a qualsevol situació, perquè on jo anava,tu, tot darrere, i jo, tant contenta que fós així. 
Crec que sempre t’he envoltat de gent que t’estimava, perquè t’ho mereixes tot i més. Allà on anaves despertaves estima, era impossible despertar el contrari. Sempre tant bo, divertit, carinyos, fidel, elegant...
Espero haver-te donat una vida plena i feliç, com tu has fet amb mi, creu-me que ho he fet el millor que he pogut, fins l’últim moment.
Ara ens toca seguir, sense tu, i
el camí que ve ara, és molt dur per mi, però et prometo que sempre seràs el primer amb qui pensaré al despertar. Mai cauràs en l’oblit.
Et vaig estimar des del primer dia que et vaig veure, un amor a primera vista, i t’estimaré fins l’últim moment de la meva vida, perquè tu per mi sempre seràs etern, el meu millor amic


Atrás
1